
בואי נדבר רגע על אמת אחת שכולנו יודעות אבל אף אחת לא אומרת בקול: חתונה זה אירוע מהמם… אבל גם מתיש. זה יום של התרגשות, צילומים, חיבוקים, “רגע תעמדי פה”, “עוד תמונה אחת”, “בואי רגע עם הדודה”, “כולם מחכים לך ברחבה!” ובין כל זה – יש דבר אחד קטן שיכול להפוך את היום הזה מחלום, לסיוט: נעליים לא נוחות.
וזה לא משנה אם את הכלה או אימא של הכלה – שתיכן עומדות לעבור יום ארוך, מרגש, מלא תנועה, ולפעמים גם מלא עמידה במקום (שזה הכי קשה!). אז אם את רוצה להגיע לרחבה, להרים ידיים, לרקוד כאילו אין מחר – ולסיים את הערב עם חיוך ולא עם פלסטרים – ברוכה הבאה למדריך הכי חשוב של העונה: איך לבחור נעליים לחתונה.
פעם היה חוק לא כתוב: כלה חייבת עקב.
כי “זה יותר אלגנטי”, כי “זה מצטלם טוב”, כי “ככה עושים”.
אבל היום? היום אנחנו בעידן אחר לגמרי.
בעונת האירועים האחרונה, יותר ויותר כלות (וגם אימהות!) מבינות משהו פשוט: אפשר להיראות מיליון דולר, גם בלי להקריב את כף הרגל. וככה נולד טרנד ה-Second Shoe.
הנעל השנייה שמחליפים אליה ברחבה.אבל בינינו? יש גם את אלו שכבר אומרות: למה שנייה? בואי נתחיל איתה מההתחלה.
כי חתונה זה לא רק “להיראות יפה”. זה גם:
ונעל שטוחה טובה נותנת לך בדיוק את מה שאת צריכה: יציבות, נוחות וסטייל.
בלי להתנדנד, בלי להחזיק את עצמך בכוח, ובלי לחשוב כל רגע על “מתי כבר מורידים אותן”.
אהובה, כן. ועוד איך כן. הסוד הוא לא אם יש עקב או אין עקב – הסוד בבחירת נעלי כלה הוא בחומר, בגזרה ובגימור הן מגיעות.
נעל שטוחה יכולה להיות: יוקרתית, עדינה, נוצצת בדיוק במינון ומושלמת בצילומים.
ובעיקר – היא יכולה לגרום לך להיראות רגועה, קלילה ושמחה. כי אין דבר שמצטלם יותר יפה מכלה שלא סובלת.
וכאן נכנסת הנישה הכי שווה של התקופה: דגמים לבנים, נוצצים וסופר אלגנטיים – שהם גם נוחים וגם חגיגיים.
ובואי נגיד את האמת: היום יש כלות שמעדיפות נעל שטוחה יוקרתית על פני עקב, כי זה פשוט נראה יותר מודרני. יותר “אני”.
אז הינה הכיוונים הכי חזקים לעונת החתונות, בהשראה לדגמים בסגנון :Pretty Ballerinas
אם את חולמת על לוק שהוא “וואו” אבל בלי יותר מדי רעש – סאטן לבן זה הדבר.
זה יושב בול עם שמלה קלאסית, עם תחרה, עם שמלה חלקה, עם כל דבר. וזה נותן את התחושה הזאת של כלה אירופאית, מינימליסטית, מדויקת.
הבונוס? סאטן נראה מדהים בצילומים. הוא תופס אור בצורה רכה, והוא תמיד נראה יקר.
אם את רוצה להרגיש חגיגה בכל צעד, דגם עם נצנוץ עדין הוא פתרון מושלם. לא משהו שמרגיש תחפושת, אלא נצנוץ כזה שמרים את הלוק וגורם לכולם לשים לב.
וזה הכי יפה כשזה מגיע בצורה חכמה: נגיעה קטנה, טקסטורה נוצצת, או גימור שמבריק כשאת זזה.
בקיצור :את לא צריכה עקב כדי לנצנץ. את צריכה את הנעל הנכונה.
יש משהו בלבן נקי שהוא פשוט “חתונה”. הוא מתאים לכל סגנון, הוא משתלב עם הכול, והוא נותן מראה יוקרתי בלי להתאמץ.
וזה גם הבחירה הכי טובה אם את רוצה נעל שתוכלי לנעול שוב אחרי האירוע- עם ג’ינס, עם שמלה, עם לוק קייצי, ולהרגיש שהשקעת במשהו שהוא לא חד פעמי.
בואי נדבר עלייך רגע, אימא יקרה. את אולי לא לובשת שמלת כלה, אבל את לגמרי כוכבת בערב הזה.
ואת גם זאת שעומדת מלא, שמתרוצצת מלא, שמצטלמת מלא, ושרוקדת מלא. אז אם את רוצה להיראות אלגנטית ומרשימה בלי לסיים את הערב עם כאבים- נעלי כלה שטוחות בגימור לבן, כסוף או עם נצנוץ עדין יכולות להיות בול בשבילך.
כי אין דבר יותר שיקי מאימא שנראית מיליון דולר, ועדיין מחזיקה את הרחבה.
אם את יודעת מראש שאת הולכת להחליף לנעל נוחה – אל תחכי ל-23:00.
הרבה פעמים הכאב מגיע כבר בצילומים. ואז את מגיעה לרחבה עייפה, במקום להגיע בשיא שלך.
ההמלצה הכי טובה? להתחיל בנעל נוחה וחגיגית מההתחלה, או לפחות להביא את הנעל השנייה איתך מהרגע הראשון.
זה יום של אהבה.
זה יום של שמחה.
זה יום שאת אמורה ליהנות ממנו באמת.
אז אם את רוצה להיראות כמו כלה מהחלומות – אבל גם להרגיש כמו כלה שמסיימת את הערב בחיוך, תני לעצמך את המתנה הזאת: נעלי כלה שטוחות.
כי את לא חייבת עקבים כדי להיות הכי יפה בחדר. את רק צריכה להיות את – נינוחה, זוהרת, ורוקדת עד אור הבוקר.
בשעה טובה!